Истинска Кучкова печели Мис Плеймейт 2014 – снимки

Елена (http://www.playboy.bg/playmates2013/71.html) е новата Плеймейт на годината.

Представителката на еротичното Babylon show с фамилия Кучкова е новата Златка. Тя получи чек за 10 000 лева за козметични процедури и нова кола.

Елена е родена през 1989 година и е в балета от самото му създаване. Искрено се надява на успех, макар че зад себе си няма скъпоплатени имиджмейкъри и богати спонсори, както сама заявява. Макар и твърде млада, дамата добре знае, че подобни изяви са до време, затова си пожелава за в бъдеще собствен бизнес и семейство с много деца.

Харесва мъжът да е интелигентен, с чувство за хумор, чаровен, здраво стъпил на земята, тоест – достатъчно сериозен. Обича да я черпят с вино – било то бяло или червено.

Втора остана другата представителка на еротичното Babylon show Биляна Евгениева, а трета е Маги от Стара Загора. Най-сексапилната тройка на България бе избрана от жури с председател Николета Лозанова.

Красивите претендентки бяха облечени в секси костюми на Биляна Йотовска.

PLAYBOY: Елена е новата Мис Плеймейт

Елена Кучкова е новата Мис Плеймейт на България. Русокосата танцьорка отнесе конкуренцията в горещото шоу в Bedroom Premium Club и си тръгна с чисто нов Форд Фиеста и чек на стойност 10 000 лева от клиника по пластична и естетична хирургия.

24-годишната красавица от Пазарджик бе на първо място в шест от седемте анкети на журито в състав Николета Лозанова – представител на генералния спонсор Рефан, Владимир Каменов – представител на Форд, Стела Огнянова – управител на Будоар Дриймс – луксозни стимуланти и Мис България 1994-а, Борис Гълъбов – Bedroom Premium Club и управител на рекламна агенция Мейт Медия, актьорът Калин Сърменов, фотографът на Плейбой Ивайло Станев и главият редактор на Мъжката Библия Христо Запрянов.

Николета Лозанова – самата тя Мис Плеймейт 2006-а, даде максималната оценка на Елена. Тя беше най-естествена – сладка и непринудена“, коментира Лозанова.

Блондинката е втората пазарджиклийка, която печели конкурса, след като през 2007-а това направи Златка Райкова.

Настоящата Мис Стара Загора Магдалена Тенева взе наградата на феновете в онлайн гласуването, ваучер на стойност 1000 лева и бе избрана за момиче на домакините от Bedroom Premium Club. Перничанката Биляна Евгениева е Плейбой Суперстар и получи награда на стойност 3000 лева, а Кристина Димитрова – Плейгърл на годината взе награда, която включва 5 нощувки за двама и урок по голф.

Видео от конкурса:

Коментари (2)

Публикувано в на 29 януари 2014 г.