Истерия по One Direction и новия им клип „One Thing“ – видео с онлайн видео и снимки

Истерия по One Direction и новия им клип „One Thing“ – видео

След финала на британския X Factor, манията One Direction завладя Великобритания и е на път да превземе света…

Видеото към сингъла е вече в родния музикален тв ефир

Гледай видеоклипа онлайн

“You’re my kryptonite. You keep making me weak. Frozen and can’t breathe” – One Direction продадоха над 1,6 милиона копия от дебютния си албум само за четири месеца във Великобритания!! Имат над 100 милиона гледания в YouTube. Два тотални хит сингъла на Острова с платинен статус до момента. One Direction стартират годината с най-новия си сингъл и бъдещ сигурен хит ‘One Thing’. Песента ще излезе официално като самостоятелен сингъл на 12 февруари от Syco Music и е част от дебютния албум на момчетата.

‘One Thing’ е смазващо поп парче с вокални хармонии, динамични китарни рифове и хорови отпявания, които не излизат от ума ви.. 🙂 Песента е дело на същия екип, създал дебютния сингъл на One Direction – ‘What Makes You Beautiful’, който оглави UK iTunes сингъл чарт 15 минути след излизането и се превърна в най-продавания сингъл онлайн за една седмица през годината с 153,965 копия.

Гледай видеоклипа онлайн

След месеци на трескаво очакване и истинска истерия от страна на феновете по момчетата от One Direction (истерия, невиждана от десетилетия), на 6-ти февруари е международната премиера на дебютния им албум, озаглавен ‘Up All Night’. Проектът вече имаше предпремиера във Великобритания, където излезе на 21 ноември м.г. и показа, че манията по четиримата финалисти от Х Factor наистина е масова: десетки хиляди тийнейджъри чакаха пред вратите на музикалните магазини цяла нощ, за да си купят албума. В албума е включен и вторият официален сингъл “Gotta Be You”, който в момента е абсолютен хит във Великобритания – емоционална и сърцераздирателна балада като звученето включва щрайх, завладяваща хармония и силна мелодия.

Снимка: Вирджиния Рекърдс/Sony Music Entertainment

Коментари (0)

Публикувано в на 24 януари 2012 г.