Iskrata Vs Pe4enkata – убийствен бийтбокс финал в София! /видео/ с онлайн видео и снимки

Iskrata Vs Pe4enkata – убийствен бийтбокс финал в София! /видео/

Велико бийтбокс шоу събра над 8000 души пред Паметника на съветската армия

Искрен Тончев е новият бийтбокс шампион на България

„Най-великото бийтбокс шоу, на което съм присъствал. Страхотна публика!” сподели легендата на 5-тия елемент на хип-хопа Кени Мухамад, на 9 септември вечерта. Над 8000 души станаха свидетели на Големия финал на THE OFFICIAL NESCAFÉ®3in1 BEATBOX BATTLE 2010.

След над 3 часа оспорвани битки, журито единодушно избра новия бийтбокс шампион да бъде Искрен Тончев от Бургас с прякор Iskrata, който ще представи страната ни на Световния бийтбокс шампионат в Берлин през 2012 г.

На второ място се класира 16 годишната Адриана Николова от Плевен, с никнейм Pe4enkata.  Единственото момиче на финала успя да пребори останалите 14 финалисти и да се класира на почетното второ място.

Iskrata Vs Pe4enkata Beatbox Battle Bulgaria 2011

Beatbox battle final in Sofia 2011

На трето място се класира Георги Цветков от Враца. Класиралите се на 2-ро и 3-то място получиха професионални микрофони Shure и парични награди от 700 лв. и 500 лв. Шампионът получи специален микрофон, 1500 лв. награда и рекламен договор с марката.

Iskrata vs. Ivanqza *nescafe 3in1 Beatbox Battle 2011*

Жури на THE OFFICIAL NESCAFÉ®3in1 BEATBOX BATTLE 2011 бяха легендата Kenny Muhammad,  двукратният шампион на Великобритания Reeps One, световният вицешамион RoxorLoops, председателят на Световната бийтбокс асоциация BeeLow, небезизвестните български бийтбоксъри Red One и Skiller, и бранд мениджърът на NESCAFÉ®3in1 Констанса Мицулова.

Още много видео от финалите:

Шоуто стартира с изпълнение на миналогодишния бийтбокс шампион – Busto. Публиката, обаче полудя когато на сцената се качи Александър Деянов- Skiller, който като пръв носител на титлата за 2007 г. участва на световното в Берлин през 2009 г. Изпълненията на специалните гости RoxorLoops и ReepsOne и Kenny Muhammad превърнаха за трета поредна година THE OFFICIAL NESCAFÉ®3in1 BEATBOX BATTLE в най-значимото световно бийтбокс събитие.

Галерия от събитието:

Коментари (0)

Публикувано в на 12 септември 2011 г.