Ироничният комедиен сериал „Съвършен свят“ започва по bTV Cinema с онлайн видео и снимки

Ироничният комедиен сериал „Съвършен свят“ започва по bTV Cinema

bTV Cinema ще потопи зрителите в света на модата с премиерния чешки сериал „Съвършен свят”

Премиерния чешки сериал „Съвършен свят” ще разкрие истинското лице на живота зад блясъка на прожекторите и светкавиците на фотоапаратите от 14 август, всяка събота и неделя от 19:00 часа.

Сюжетът отвежда зрителите в редакцията на най-престижното чешко модно списание „Грейс” и проследява живота и отношенията на колектива, който издава списанието. Тази комедия с лек ироничен привкус обещава да забавлява искрено зрителите със завладяващи сюжетни завръзки, красиви жени, колекции на модни къщи и пищни фото сесии.

Мениджър и главен редактор на „Грейс” е Андреа. Нейният образ представя  типичната съвременна жена, която се опитва да жонглира между кариерата и семейството. Тя има две деца, но благодарение на помощта на майка си успешно се справя с всички задължения. Докато един ден помощничката й не решава да се премести във Франция и Андреа остава сама. Дали ще успее да запази баланса или всичко ще излезе от контрол, ще стане ясно  от 14 август в епизодите на „Съвършен свят”.

Зрителите на bTV Cinema ще проследят и историята на Мишел – модния директор на „Герйс”. Тя е истинска фешън икона с неотразимия си стил и власт в модните среди. Мечтата й е да срещне перфектния мъж, но скоро ще се убеди, че той не съществува.

Олга е студената и манипулативна директорка „Продажби” в „Грейс”. Водена от принципа, че най-прекият път към успеха минава през машинациите, тя използва всякакви методи, за да постигне своите цели. Стилът й на обличане, поведението и комуникацията й с хората са сковани и премерени. Най-голямото й желание е да промени личния си живот и да накара околните да се заинтересуват от нея.

Как успяват да се сработят тези толкова различни личности и какво стои зад лъскавата опаковка на модното списание „Грейс”, зрителите ще разберат от новия чешки сериал „Съвършен свят”, всяка събота и неделя от 19:00 часа по bTV Cinema.

Коментари (0)

Публикувано в на 11 август 2011 г.