Ирина Флорин обижда и целува във ВИП Брадър с онлайн видео и снимки

Ирина Флорин обижда и целува във ВИП Брадър

Станка Златева гостува в домa на Отец Иван

Ирина провежда социален експеримент със Съквартирантите от VIP Brother 2013

В понеделник вечер от 20:00 часа в лайв изданието на VIP Brother 2013 по Нова ТВ Станка Златева ще получи задачата да посети дома за деца на Отец Иван в Нови Хан. Олимпийката ще трябва да приготви сладки за хлапетата, а малко по-късно ще получи и възможността лично да им ги занесе. Домът, който стана известен с милосърдието на отец Иван, ще посрещне Станка с отворени обятия. Как ще се почувства шампионката в компанията на децата и какви емоции ще провокират те в един от най-уравновесените Съквартиранти, предстои да видите от 20:00 по време на Елиминациите във VIP Brother 2013.

Ирина Флорин ще трябва да покаже на Съквартирантите какво означава крайно поведение в общуването. Тя ще получи нелеката задача да казва по една обида на всеки Съквартирант, а след това без каквото и да било обяснение, да го целува. Какви ще бъдат реакциите на звездите и до какво ще доведе социалният експеримент на Ирина, ще разберем тази вечер от 20:00 по Нова ТВ.

Довечера, с помощта на поставените предизвикателства номинираните Мишо Шамара, Мира Радева, Станка Златева, Ирина Флорин и Пламен Медаров ще имат голямата цел да спечелят сърцата на  феновете. Как ще приключат задачите на Съквартирантите и кой ще бъде следващият напуснал Къщата на VIP Brother 2013, ще разберете от 20:00 часа само в ефира на Нова ТВ.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 4 ноември 2013 г.