Интимна близост с Лейди Гага без допълнително заплащане! с онлайн видео и снимки

Интимна близост с Лейди Гага без допълнително заплащане!

Концертът на Lady Gaga в София със специален „Monster Pitза най-големите фенове

Прочутият „Monster Pit”, който е част от повечето концерти на  Lady Gaga, ще се случи и в София! Чудите се какво точно е „Monster Pit”? –  това е мястото, отредено за най-върлите фенове на световно известната Mother Monster!!! Винаги, когато е възможно по време на турнето „The Born This Way Ball, екипът на Lady Gaga обособява специално пространство точно пред грандиозната сцената,  до което само най-преданите фенове получават достъп. Точно тук се случва „балът” за тези, които най-силно искат да усетят магията, наречена Гага. Арена Армеец бе одобрена като подходяща локация за осъществяването на Monster Pit!

Кои обаче ще са избраните щастливци, ще се разбере в деня на концерта на кралицата. Достъпът няма да е възможен срещу заплащане, а е въпрос на късмет и разбира се на преданост към Гага. Тези, които са дошли най-рано, чакали са най-дълго и са облечени по най-подходящия начин за „Балът” на скандалната певица, ще получат възможността да бъдат най-близо до чудовищното изживяване.

Професионалният екип на поп иконата лично ще избере късметлиите точно преди концерта. На щастливците ще бъдат раздадени ленти за ръка, които ще им осигурят достъп до Monster Pit-a. Той ще бъде с впечатляващите размери от 214 кв.м. и ще събере пред сцената на зрелищния спектакъл най-дръзките и смели фенове на музикалната дива.

Шоуто, което ще разтърси София наближава с всичка сила. Бъдете първи пред залата и разбира се облечени така, че да впечатлите дори самата Lady Gaga. Вижте най-магнетичното и наелекртизиращо шоу на 14 август от първия ред, а изненадите няма да свършат дотук…

Коментари (0)

Публикувано в на 20 юли 2012 г.