Интервюта с Оксана и дъщерята на Глория – Симона

Вицепремиерът Красимир Каракачанов и лидерът на БСП Корнелия Нинова – този уикенд в „Събуди се“ по NOVA

В предаването ще видите още актьорите Малин Кръстев и Ненчо Балабанов и вокалистът на група „Сигнал“ Йордан Караджов

Този уикенд в „Събуди се“ с Мира Иванова, която по изключение ще води предаването и в двата почивни дни, ще видите силно политическо присъствие в една напрегната седмица на парламентарни битки и  протести.

В събота пред водещата застава лидерът на БСП Корнелия Нинова, a актуални теми от дневния ред на обществото в неделя ще коментират още вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов и депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски.

Пред Мариан Станков – Мон Дьо тази неделя ще видите астролога Оксана. За звездния път на една жена от Беларус до софийския хайлайф и как се продължава след загубата на най-близкия ти човек – очаквайте една изповед в „Събуди се „.

В рубриката „Говори с Ива “ пред Ива Софиянска – Божкова историята си ще разкаже дъщерята на кралицата на поп-фолка Глория – Симона. За таланта като наследство и музикатa като карма – очаквайте тази събота.

Мария Йотова ще представи в “Къси разкази” историята на първия български травестит Урсула – емблема на култовия клуб „Спартакус“. Какъв е животът на Борислав Сапунджиев след Урсула – очаквайте един разказ за това дали полът има значение.

В неделя при Мира Иванова ще бъде и вокалистът на легендарната група „Сигнал“ Йордан Караджов – равносметка и разговор за годините на сцената и вярната публика.

Малин Кръстев и Ненчо Балабанов, които за трети път поемат щафетата като водещи на „Господари на ефира“ от 5 февруари, също ще гостуват при Мира Иванова в неделя. Любимите актьори ще разкажат за новите си проекти, а Ненчо ще повдигне завесата на най-новия български комедиен сериал „Полицаите от края на града“, който тръгва скоро по NOVA.

Гледайте най-актуалните лица от седмицата в „Събуди се“ тази събота и неделя от 8.00 до 11.00 ч. по NOVA.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 2 февруари 2018 г.