Интервю с Тодор Иванов от Hell’s Kitchen

Тодор Иванов е първият професионалист, който напусна Hell’s Kitchen България

Синият отбор за първи път успя да завърши вечерната резервация по брилянтен начин

След елиминационната вечер в Hell’s Kitchen България, Тодор Иванов не успя да се представи на желаното ниво и шеф Ангелов реши, че синият отбор би се справил много по-добре без него. Така притежателят на механа в Разлог се превърна в първия професионалист, напуснал „адската кухня“.

Преди решаващата вечерна резервация, Тодор се изправи в кулинарен дуел срещу Божидар, но и двамата се справиха толкова незадоволително, че шеф Виктор Ангелов се принуди да промени правилата в движение и не излъчи победител от дуела. Така женският отбор получи право да избере своя капитан за вечерта и категорично заложи на Божидар.

По време на вечерята, капитаните – Тодор и Божидар показаха напълно различен подход към отговорните си задачи. Божидар се опитваше да помага на всички станции и да бъде движещата сила на отбора, докато Тодор просто се остави в ръцете на съотборниците си и не успя да координира работата в синята кухня. Въпреки усилията на Божидар, червеният отбор не успя да преодолее напрежението и не издаде нито един стартер, което принуди шеф Ангелов да прекрати готвенето им преждевременно. Така всички поръчки в ресторанта бяха насочени към сините, които успешно ги издадоха и накараха Виктор Ангелов да се гордее, въпреки че успехът им нямаше нищо общо с капитанската ролята на Тодор.

След вечерната резервация, загубилият червен отбор посочи Красимира като трети номиниран участник тази седмица, а шеф Ангелов бе категоричен, че Тодор е професионалистът, който трябва да напусне, защото е загубил страстта, а това е най-лошото нещо, което може да се случи на един професионален готвач.

Първото интервю на Тодор Иванов след участието му в Hell’s Kitchen България бе днес в „На кафе“, а какво сподели той за преживяването си можете да видите тук.

Коментари (0)

Публикувано в на 4 март 2018 г.