Интервю с Димитър Рачков баща и син

За втори път баща и син актьори от две поколения стават част от популярния български сериал “Откраднат живот”. Първо зрителите видяха на малкия екран Стоян и Алек Алексиеви, които влязоха в ролите на проф. Генадиев и д-р Василев, а сега в хитовата поредица влиза любимецът на публиката Димитър Рачков, за да изиграе ролята на баща на своя син и в реалния живот – Димитър Рачков-младши. 10-годишният Митков е ролята на изоставения в дом за деца Коко, чиито баща се появява след дълги години отсъствие. Как се сработват двамата на снимачната площадка, провери Ивомира Пехливанова специално за “Здравей, България”.

“Идеята за моето участие в “Откраднат живот: Възмездието” дойде от майка на Митко – Хриси. Тя ми се обади да изиграя баща му в сериала. Няма как да ни е трудно да се прегърнем пред камера. Ние сме баща и син и се обичаме.”, разкри Димитър Рачков

“Когато го видях в сериала за първи път, гледах епизода много внимателно. Казах му, че ще бъда много критичен, ако видя нещо, защото няма смисъл да се лъжем. Но ако трябва да бъда честен, с ръка на сърцето мога да кажа, че той е по-добър от мен.”, сподели популярният актьор и телевизионен водещ.

“Решил съм да стана актьор. Дори ако татко ми беше казал, че не е хубаво, нямаше да го послушам.”, разкри Димитър Рачков-младши.

Какво още разказаха Димитър Рачков и синът му за участието си в “Откраднат живот: Възмездието” и животът им извън екрана, гледайте във видеото на Ивомира Пехливанова за “Здравей, България”.

Коментари (0)

Публикувано в на 9 май 2017 г.