Интелектуалците на Биг Брадър мерят мускули в „Стани богат“!

Броени часове до вторите елиминации

Две семейства напускат Big Brother Family тази вечер – кои ще са те?

Ще се бори ли Чавдар Каменаров за оставането си в шоуто?

Броени часове ни делят от вторите елиминации на Big Brother Family, когато две от номинираните за изгонване семейства ще напуснат шоуто. Живото предаване ще премине под мотото сравнението. Зрителите трябва да преценят кое е по-стойностното семейство и кой заслужава да остане в къщата.

Преди няколко дни Стоян предизвика Цветелин да премерят мъжеството си. Big Brother ще изпълни желанието им тази вечер, когато номинираните мъже ще премерят сили на живо в интелектуален сблъсък. Отдавна мина времето, когато мъжете мереха силите си по животински начин с бой. Цветелин, Стоян и Чавдар ще бъдат подложени на тест за интелигентност. Също така те ще отговарят на въпроси от „Стани богат” пред очите на публиката и съквартирантите си.

В студиото на живото предаване ще влезнат по двама защитника на всяко едно от номинираните семейства, както и психологът на Big Brother Family, Ани Владимирова. Гостите ще разглеждат под микроскоп характерите, поведението и отношенията на номинираните, техните добри и лоши страни.

Съдници на тази битка ще бъдат зрителите. Скоро ще разберем чии модел на поведение те не одобряват. Дали това ще бъдат сдържаните и пасивни Радка и Чавдар или зрителите ще оставят интелигентната двойка в къщата? Мария и Стоян са атрактивни, но дали грубите прояви на русенската охрана не заслужават да бъдат наказани? Или това ще бъде Цветелин, човекът с най-много номинационни точки, който е черната овца още от влизането си в шоуто? В присъствието на съпругата си Ванеса обаче той е коренно променен и кротък. Дали това няма отново да му спечели симпатиите на аудиторията и да се спаси от изгонвате за пореден път? Предстои да разберем съвсем скоро!

В началото на живото предаване Чавдар Каменаров ще обяви своето решение дали да продължи битката и да участва в елиминациите или да се отдаде на здравословна почивка. В момента той се намира в болница, тъй като здравословното състояние на възрастния съквартирант не позволява оставането му в къщата. Медицински лица следят отблизо жизнените му функции и кръвно налягане, с което Чавдар има проблеми.

Какво каза Чавдар на Ники Кънчев, който се срещна с него в здравното заведение? Какво е решението му и какво ще се случи? Ще разберем довечера в Big Brother Live в 20:00 часа по Нова телевизия.

Коментари (1)

Публикувано в на 15 април 2010 г.