Инспектор N-Joy по следата на клюката в „Гласът на България“!

Инспектор N-JOY влиза в ролята на телевизионен репортер за хитовото музикално шоу  „Гласът на България” по bTV

Радост, тъга и много вълнения ще проличат в ексклузивните интервюта с участниците в предаването

Генчо Генчев, познат на слушателите като „Инспектор N-JOY, ще влезе в ролята на телевизионен репортер в риалити епизодите на хитовото музикално шоу „Гласът на България”, които ще се излъчват всеки четвъртък от 21:00 часа в ефира на bTV.

Как премина подготовката на отборите на Миро и Ивана за големия концерт на живо, какво споделиха участниците и треньорите за своите избраници, каква атмосфера цареше зад кулисите на концерта на живо, ще стане ясно в първия реалити епизод на шоуто „Гласът на България”, на 1 септември (четвъртък) в 21:00 часа.

Инспектор N-JOY ще разговаря с всеки участник от двата отбора, както по време на репетициите, така и непосредствено след техните първи изпълнения на новата сцена на шоуто и пръв ще научава какви са емоциите и вълненията на участниците във всеки един момент от предаването.

Слушателите на радио N-JOY научават първи най-горещите новини около предстоящите големи концерти в предаването „Гласът на България”. На живо в ефира на радио N-JOY претендентите за „Гласът на България”дават eксклузивни интервюта и изпълняват парчета, представени в музикалния формат . Интересни коментари споделят и четиримата треньори в шоуто, а специално за феноветe на N-JOY, участниците в „Гласът на България” пеят на живо и в студиото на радиото.

Коментари (0)

Публикувано в на 1 септември 2011 г.