Инспектор N-JOY Генчо Генчев осветлен от bTV

Инспектор N-JOY завладява телевизионния ефир

В рамките на една седмица ще можете да видите кой стои зад емблематичния глас на радио N-JOY

От понеделник (26.02.2018) ще можете да видите неповторимия Инспектор N-JOY в ефира на bTV, където в рамките на една седмица ще бъде коментатор в предаването „Преди обед“. Заедно с актрисата Йоанна Темелкова, Инспектор N-JOY ще партнира на водещите на предаването Деси Стоянова и Сашо Кадиев в това да осигурят позитивен старт на вашия ден.

В рамките на тази седмица в „Преди обед“ ще можете да чуете гледната точка на Инспектор N-JOY по редица актуални теми от различни сфери, но също така и да разберете и част от вълнуващия живот на един от най-емблематичните радио водещи. Инспектор N-JOY има дълга история като професионален волейболист – бил е шампион и вицешампион на няколко различни държави, като едни от най-екзотичните първенства, в които е играл, са Албания, Австралия, Северна Ирландия и Фарьорските острови. Остава близо до спорта и днес, като помага активно на детска волейболна школа в родния му Бургас. Инспекторът e любящ баща на прекрасно момиче на име Габи.

Инспекторът е познат с това, че един път годишно кръстосва цялата страна в най-голямата игра в българския радио ефир „Инспектор N-JOY”, а извън играта всеки делничен ден можете да слушате сутрешното му шоу от 7 до 10ч. по най-голямата музикална радиоверига в страната – Радио N-JOY.

Не пропускайте да видите кой стои зад емблематичния глас на Инспектор N-JOY от понеделник до петък (26.02 -02.03.2018) в предаването „Преди обед“ само в ефира на bTV.

Следете скоро и новини за новия сезон на най-голямата игра в българския радио ефир „Инспектор N-JOY”.

Гледай видео запис онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 26 февруари 2018 г.