Inna засне тайно новия си хит в… Несебър, и то с Том Боксер! с онлайн видео и снимки

Inna засне тайно новия си хит в… Несебър, и то с Том Боксер!

Inna се разголи в Несебър

Певицата избра да снима новия си видеоклип у нас, тази седмица представя България по MTV!!!

(По-горе виждате ексклузивен кадър от снимките на новия видеоклип на певицата)

Миналата седмица румънската суперзвезда Inna предприе тайно гостуване у нас! Певицата и целият й екип, начело с режисьора/музикант Том Боксер, снимаха новия видеоклип на певицата в българския курорт Несебър!

В същото време се оказа, че вторият хит на Inna, озаглавен Love, е българското предложение в класацията World Chart Express на европейското MTV!

След като оглави последователно официалните еърплей чартове на българските City TV и Mad TV, изпълнението се нарежда на 8-мо място и в чарта на световния музикален канал тази седмица: http://www.mtv.tv/music/hitlist.htm?hitlist=7 .

Специално за българските си фенове пък Inna сподели и една ексклузивна новина – новият й, трети поред официален сингъл, ще се казва Amazing и ще бъде готов до няколко седмици! Певицата пък избра нашия курорт Несебър за снимачна площадка на новия си видеоклип!

След като големият успех на певицата стартира именно от българския ефир, а премиерата на втория й официален сингъл – Love се състоя именно у нас, много от феновете на певицата са объркани относно произхода на чаровната звезда.

В момента тя обикаля целия континент с множество концерти, а наскоро в интервю за турска музикална телевизия, водещите я попитаха: “Как е в България”.

Липсата на информираност със сигурност не е признак за професионализъм, но е факт, че в много страни смятат Inna за българка.

Случаят с MTV обаче е съвсем различен – песента Love е един от най-големите хитове у нас това лято и съвсем заслужено бе избрана да представи България в европейската класацията World Chart Express.

Това говори добре и за музикалния вкус и актуалност на фенове и медии у нас – докато в момента дебютният сингъл на певицата Hot е на върха на класациите в останалите страни, у нас номер 1 е Love!

Песента попадна и в съвсем горещата хитова компилация Dance It vol. 26, която излиза у нас като част от каталога на “Ка Мюзик Плюс” и е подкрепена от MAD TV.

Коментари (9)

Публикувано в на 4 август 2009 г.