Инфо, видео, снимки: новият хит на Елена – „Изгубена“

Елена: “Вярвам в този проект на 1000%!”

Снощи във VIP залата на кино “Арена – Запад” се състоя дългоочакваната премиера на най-новото видео на Елена към песента “Изгубена”. По същото време видеоклипът се завъртя премиерно и в ефира на телевизия “Планета”.

На промоцията присъстваха както колеги и приятели на певицата, така и журналисти, отразяващи новините от поп-фолк музиката. Сред ВИП гостите се открояваха Преслава, Галена, Константин и приятелката му Надя, а по-късно към партито се присъедини и Златка Райкова.

След края на промоцията, Елена даде ексклузивно интервю за извънредния, посветен на “Изгубена”, брой на “Звездно”, който ще се излъчи в понеделник.

Пред камерата на “Планета” ТВ певицата сподели: “Ако има ден, в който да съм се чувствала истински щастлива от това, че съм сбъднала една мечта, то това е днес! Вярвам в този проект на 1000%, защото вложих всичко от себе си, и съм много щастлива, че екипът повярва в него дори на 1001%! Радвам се, че Бог ме обича и винаги ми е показвал правилната посока”.

Като най-труден момент от снимачния процес Елена определя заливането с ледената струя вода, която е и един от най-запомнящите се и разтърсващи кадри във видеото.

“Беше ми наистина трудно, но за мен този кадър е метафора на онази болка, която удря жената, когато тя е изгубена в чувствата си, или в една изгубена любов…”, каза още Елена.

Какво още сподели певицата пред камерите на “Планета”, какво е мнението на гостите й за клипа и подробности около новата й песен с Преслава ще научите само ако гледате извънредния брой на “Звездно” в понеделник.

Елена гостува в “Шоуто на Иван и Андрей”

Тази вечер Елена ще бъде специален гост в “Шоуто на Иван и Андрей” по Нова ТВ. В шоуто хитовата певица ще представи новия си видеоклип към песента “Изгубена”. Тя ще разкаже и дали има човек до себе си, както и какви са плановете й за лятото.

Инфо: Planeta.TV, снимки: Д. Иванова

Виж клипа сега:

Видео от промоцията на Елена:

– Част 1 –– Част 2 –Видео: BLife

Коментари (0)

Публикувано в на 5 май 2010 г.