Ин витрото трудна тема за Юлияна Дончева с онлайн видео и снимки

Ин витрото трудна тема за Юлияна Дончева

Ожесточен спор между водещите на „Високи токчета”, тази неделя, от 12:30 ч. по bTV

Темата за ин витрото се оказва твърде лична за Юлияна Дончева и Людмила Филипова

Само няколко месеца след като първото в света дете заченато ин витро – Луиз Браун, навърши христовата възраст, Св. Синод на Българската православна църква предизвика огромно обществено недоволство като осъди асистираната репродукция и сурогатното майчинство. Резултат на грешка или не, със или без промяна в становището, тази позиция върна на дневен ред хилядите обсъждания „за” и „против” и създаде вълнения сред съвременните български жени, а и не само.

Обсъждането на темата за ин витрото, сурогатното майчинство, възрастовите ограничения и донорството, заплете в ожесточен спор Юлияна Дончева, Людмила Филипова, Ива Дойчинова и Гери Гочева.  Оказа се, че и четирите имат личен опит за споделяне, а за Людмила и Юлияна темата е особено трудна за дискутиране, пък било то и с близки приятели.

Каква е личната история, която ще сподели авторът на бестселъра „Стъклени съдби” Людмила Филипова?  Какво би направила Юлияна Дончева, за да има дете от любимия си мъж и дали предприемат ин витро? Съгласна ли е с приятелките си майката на две дъщери Ива Дойчинова и какво сподели по темата пред Гери Гочева известната светска красавица Яна Стайкова?

Всичко това зрителите на bTV ще разберат тази неделя от 12:30 ч. в шестото поредно издание на „Високи токчета”, само по bTV.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 27 януари 2012 г.