„Имало едно време“ 2 – новите патила на Снежанка по Фокс лайф!

Сериалът „Имало едно време“ се завръща по FOX Life с втория си сезон

Българските зрители ще могат да го гледат всеки понеделник, от 4 март, от 21:55 часа

Гледай видео анонс онлайн

Майсторите разказвачи Едуард Китсиси Адам Хоровиц („Изгубени”, „Трон: Заветът”) отново ни канят в Сторибрук, Мейн.

Първият сезон изпрати зрителите в Страната на приказките, където злата кралица Реджина изрича заклинание, което сковава приказните герои, спира времето и ги запраща в съвременния свят. Макар и живи, те не помнят своето предишно аз и цели двайсет и осем години живеят като насън, без да остаряват. В един прекрасен момент пристига Ема Суон, която от случайна, става ключова фигура. Ема не знае, че е дъщеря на Снежанка и Чаровния принц, които още като бебе са я пратили от приказната страна в нашия свят, за да я спасят от черната магия. Ема далеч не живее като в приказките. Срещата с десетгодишния й син Хенри отключва любопитството й и двамата се впускат в търсене на истината за приказните герои. Нищо не е такова, каквото изглежда.

А какво ще се случи във втория сезон? Всеки от приказните герои е изправен пред нови предизвикателства, след като магията бива развалена и те си спомнят кои са. Магията има своето място в приказките, но какво се случва, когато попадне в нашия свят? Сега героите трябва да се справят освен с всичко друго и с магията, докато търсят начин да се върнат у дома. Зрителите ще останат впечатлени от новите образи, старите познанства и от неочакваните обрати.

В „Имало едно време” участват Джинифър Гудуин в ролята на Снежанка/ Мери Маргарет, Дженифър Морисън в ролята на Ема Суон, Лана Парила в ролята на Злата кралица/Реджина, Джош Далас в ролята на Чаровния принц/ Дейвид, Емили де Равин в ролята на Бел, Джаред Гилмор в ролята на Хенри Милс, Меган Ори в ролята на Червената шапчица/ Руби и Робърт Карлайл в ролята на Румпелщилцхен/ мистър Голд. Едуард Китсис и Адам Хоровиц са създатели и изпълнителни продуценти на сериала. Стив Пърлман също е изпълнителен продуцент. Сериалът е на „Ей Би Си Студиос”.

Коментари (0)

Публикувано в на 6 март 2013 г.