Има надежда за Миро от Мери Бойс Бенд, но трябва да помогнеш!

Концерт в полза на Миро от Мери Бойз Бенд събра близо 3000 лв за лечението му

В събота беше даден старт на кампанията за набиране на средства за лечение на болния от левкемия китарист на група Мери Бойз Бенд Мирослав Мутафчиев. На сцената на София Лайф Клуб за Миро пяха Акага, Графа, БТР, Д2, група ТЕ, Сигнал, Милена Славова и Латинопартизани.

Колегите на китариста бяха домакини на благотворителното събитие и предадоха благодарностите на Миро на всички, които му помагат. Той в момента се лекува във Франция и въпреки тежкото си състояние е запазил оптимизма и вярата си. Когато Мирослав научил за предстоящия концерт, казал «Хайде, на следващия и аз ще свиря!”. В момента лекарите са обнадеждени за лечението му,  което обаче е изключително скъпо. Необходими са 100 000 евро, за да покрият разходите за терапията, на която е подложен китариста. Всеки ден престой в болницата струва приблизително 2500 евро.

Сто хиляди евро е сума, която вярваме, че можем да съберем, вярвайки в  съпричастността на всеки един от нас. Само един смс на кратък номер 17 777  DMS MIRO може да помогне за излекуването му. Съпругата му, която е и вокалист на Мери Бойз Бенд, е открила и банкова сметка, на която се събират пари за лечението на Миро. Тя е на името на Мария Илиева Мутафчиева.

Първа Инвестиционна Банка – BIC FINVBGSF

Клон Народен театър, ул. “Дякон Игнатий“ 7
BGN IBAN: BG24FINV91501004419465EUR
IBAN: BG82FINV91501004419488

Мери Бойс Бенд – Слънчогледите

Коментари (0)

Публикувано в на 26 април 2010 г.