Има инфо за приключенията на Галена в САЩ – Да ти го дам ли?

Чикаго – емоции, сълзи и нова песен за Галена

Последните два концерта от американското турне на Галена се превърнаха в истинска сензация за българската общност в Илиноис. От Чикаго стартира турнето “Галена USA 2011″, в Чикаго бе и неговата кулминация.

На 26 и 27 март българският клуб “Авангард BG” се превърна в притегателен център за сънародниците ни в Америка. Емоции, вълнения и силни чувства владееха всички гости, а Галена им подаряваше песен след песен, раздаваше се докрай и не пестеше комплименти към организаторите на турнето за перфектната им работа.

Българите в Чикаго доказаха за пореден път, че са много емоционални и истински купонджии. Повече от 4 часа продължиха двата финални концерта, но тези часове сякаш минаваха неусетно. Своите най-големи хитове представи Певицата на 2010-та, но не пропусна да изпее и любимите си народни песни.

На своите концерти в Чикаго Галена реши да представи предпремиерно и последната си изключително гореща песен. Тя носи закачливото заглавие “Да ти го дам ли” и веднага се превърна в любима на гостите.

Музиката и аранжиментът са на Цветан Спасов, а текстът е написан от Росен Димитров. Ако съдим по реакцията на публиката, по всичко личи, че “Да ти го дам ли” ще бъде един от големите пролетни хитове на музикална компания “Пайнер”.

Въпреки студеното време и мразовития вятър, Галена не пропусна отново да се разходи в Даунтаун. В неделния ден тя бе гост и на българската църква в Чикаго, “Св.София”. Тук бе посрещната от отец Груйо Цонков, който не пропусна да разкаже на певицата как сънародниците ни ще посрещнат големите пролетни празници Цветница и Великден.

Край Мичиганското езеро Галена откри и много свои приятели от България, дошли тук да търсят късмет и просперитет. С удоволствие прие поканата да им гостува и прекара няколко незабравими вечери в домашна обстановка.

Инфо и снимки: Хари Янакиев / Planeta.TV

Коментари (0)

Публикувано в на 31 март 2011 г.