Илюзионист от „Столичани в повече“ с благотворително шоу в БНР

Продължава кампанията за набиране на средства за животоспасяващата операция на колегата Виктор Ангелоев, съобщават от БНР.

В нея се включва и актьорът Ненчо Илчев, който играе отец Григорий от сериала „Столичани в повече” , илюзионистът, който владее един от най-сложните номера в света, наречен „Зигзаг”.

Ненчо Илчев ще представи благотворителния си спектакъл в Първо студио на Българското национално радио на 11 август (четвъртък) от 19.00 часа.

Заповядайте да се срещнете с комика, който се справя с трудната задача да разсмива и не е престанал да се трогва.

Покани ще намерите на пропуска на Българското национално радио, на бул. „Драган Цанков” № 4 в деня на спектакъла.

Банковата сметка е в СИБАНК

IBAN:
BG25BUIB98884029347600 в лева
BG07BUIB98884429347600 в евро

Можете да помогнете на Виктор Ангелоев и чрез SMS с текст

DMS VICTOR на номер 17 777 за всички мобилни оператори

на цена 1,20 лв. с ДДС

От БНР припомнят, че техният колега Виктор бе подложен на модерна миниинвазивна безкръвна процедура за лечение на аневризма. Интервенцията бе извършена от д-р Мирослав Лилов, началник на ангиографското отделение и доц. Тихомир Евтимов, началник на клиниката по неврохирургия във ВМА. Специално за процедурата от Полша пристигна проф. Роберт Южкат от Познанския медицински университет, изтъкнат специалист по интервенционална рентгенография, който помага на българските си колеги още от въвеждането на метода у нас.

Ендоваскуларното лечение се прилага за първи път в България от специалистите на ВМА от февруари 2007 г. До днес методът рутинно се извършва единствено в тази болница.

БНР благодари на лекарите, извършили процедурата, както и на началника на Военномедицинската академия ген. Стоян Тонев и на министъра на отбраната Аню Ангелов за съдействието им за лечението на Виктор Ангелоев.

БНР благодари и на всички, които преведоха пари по сметката за животоспасяващата операция. Кампанията по събирането на средства продължава.

Коментари (0)

Публикувано в на 9 август 2011 г.