Илиян за първи път при Слави – справи се пeрфектно! (ВИДЕО) с онлайн видео и снимки

Илиян за първи път при Слави – справи се пeрфектно! (ВИДЕО)

Илиян изпя “Мой ангеле” на три езика

Вчера вечерта Илиян гостува в „Шоуто на Слави”, като това бе първото посещение на певеца в популярното вечерно предаване.

Освен че представи актуалните си хитове “Йо-йо” и “Тупалка”, допълнени прекрасно от акомпанимента на “Ку-ку” бенд , Илиян сподели с публиката и интересни факти от личния си живот, както и разказа подробности около последните си проекти.

Слави бе подготвил специален подарък за госта си – “all inclusive” палатка, с “всички екстри” :). Оказа се, че Илиян от малък се занимава с музика, но е отраснал под звуците на автентичния български фолклор в Котел. Родителите на певеца също са музиканти – майка му е певица, а баща му свири на кларинет и саксофон.

По време на разговора Слави “разкри” един трик на Илиян, с който той бил известен в първите години от кариерата си – че когато изпълнявал песни на гръцки и арабски, си измислял думите от текста, без обаче това да бъде забелязано от публиката.

Певецът дори се съгласи да демонстрира импровизаторските си умения в тази област като изпълни песента “Мой ангеле” на измислен гръцки език, с което отново доказа неповторимото си чувство за хумор и самоирония.

Слави и Илиян изпълниха и оригинала на популярната песен на Сашо Роман, с което спечелиха искрените овации на публиката в залата.

Инфо: Planeta.TV

Илиян в Шоуто на Слави 30.06.2010

Коментари (2)

Публикувано в на 2 юли 2010 г.