Илиян: Чакам син Ицо, пея с Устата и Анелия с онлайн видео и снимки

Илиян: Чакам син Ицо, пея с Устата и Анелия

Илиян подготвя два дуета – с Устата и с Анелия; Бъдещият син на певеца ще носи името Ицо

В новия брой на „Автограф” по Планета ТВ ви очаква среща с Илиян. Певецът разказва за новата любов в живота си – националната състезателка по художествена гимнастика Камелия Радева и за предстоящото щастливо събитие – раждането на първото им дете. Зрителите ще научат как двамата са се запознали и как е пламнала искрата помежду им.

Илиян е наясно, че няма да може пълноценно да се грижи за бебето, поради естеството на неговата работа и честите пътувания. Сигурен е обаче, че ще използва всяка възможност и свободна минута, за да помага на Камелия в отглеждането на Ицо, както самият певец сподели, че ще се казва сина му.

Илиян иска детето му да прави това, което му се отдава най-много. „В никакъв случай няма да го насочвам да се занимава с музика. Ако то поиска и е добър в това, да. Но ако ще се правят компромиси, че горе-долу може да пее или да свири, няма смисъл. По-добре да се занимава с нещо друго.” категоричен е певецът.

Изпълнителят разкрива, че скоро няма да правят сватба с Камелия. „Не съм против брака, но все имам едно чувство, че ако подпишем, ще се разделим. Така ни е по-хубаво да живеем. А само сватба можем да направим по-нататък в чужбина. Например на Бора Бора. Може да е латино сватба, защо не. Искам нещо ново и различно да ни се случи. В момента можем да пътуваме където си пожелаем, така че защо да не се възползваме от тази възможност.”.

В „Автограф” Илиян споделя, че сега не иска да повтаря грешките, които е допускал по време на предишната си връзка. Дал си е сметка, че поради многобройните си пътувания за участия, много често бившата му приятелка Бела се е чувствала сама.

„Нямам намерение сега това да го причиня и на Камелия и затова искам тя да е плътно до мен. Няма да позволя да се чувства самотна. Защото знам, че много малко жени могат да разберат професията ни и да издържат на това. Трудно е да задържиш семейство.”.

Относно новите песни певецът разкрива, че ще зарадва почитателите с една самостоятелна песен и два дуета. Самостоятелната със заглавие „2-3 шота” вече е факт и от няколко дни е в ефира на „Планета“ и „Планета HD“. Предстои му подготовката на две дуетни предложения – едното с Устата, което може би ще се появи след месец, а другото с Анелия. Идеята е то да бъде представено на концерта по случай Годишните награди на „Планета”.

Инфо и снимка: Planeta.TV

Гледай видео запис от предаването онлайн – част 1 и част 2

Коментари (0)

Публикувано в на 10 ноември 2013 г.