Илиян самотен като Лили Иванова – раздели се с Белла!

Илиян призна: С Белла се разделихме!

Илиян и дългогодишната му приятелка вече не са заедно. Хитовият певец призна: „Няма смисъл да лъжем хората – с Белла се разделихме”. Изненадващото разкритие той направи в ефира на бТВ по време на гостуването си в предаването „Преди обед”.

Илиян сподели, че двамата с Белла продължават да бъдат в добри отношения и да се чуват постоянно, но просто са решили, че е по-добре да се разделят. „Мъчно ми е, обичам я – все пак толкова години сме били заедно”, призна той и уточни, че причината за решението не е изневяра – нито от негова, нито от нейна страна.

Професията му явно е изиграла роля, за да се стигне дотук. „И Лили Иванова, и Слави са го казвали – избираш: или кариера, или семейство. Наистина е много трудно при нас. Напрегнат ни е животът, прибирам се веднъж в седмицата… Белла тръгва за работа в 7, аз си лягам в 6. Разминаваме се”, сподели Илиян.

Певецът разкри и професионални новини – освен, че работи по самостоятелна песен, той подготвя и още един дует с Анелия, с която вече имат два, и то супер успешни: „Две неща” и „Не исках да те нараня”.

Инфо: NovFolk.BG
На снимките са Илиян и Белла

Коментари (1)

Публикувано в на 18 октомври 2012 г.