Илиян показа бебе Ицо и мама Камелия – снимки

Първородният син на Илиян и неговата приятелка Камелия, малкият Ицо, вече си е вкъщи. Припомняме ви, че малкият сладур се роди на 12 януари в 10:30 часа в столичната АГ-болница “Св. Лазар”. Бебето се 2.540 кг. и е дълъг точно 48 см.

На 16 януари беше изписването на бебока, на което присъстваха много близки, приятели и роднини на Илиян и Камелия, както и екип на “Звездно”, които в следващия си брой ще ви направят съпричастни с щастливото събитие.

На изписването присъства и близкият приятел на певеца – композиторът Иво Моллов – Гугутката, който бе в компанията на своята съпруга и малката им дъщеричка.

В интервю за “Звездно” майката Камелия сподели, че се чувства отлично и е неразделна с малкия Ицо, който е много кротко бебе, а таткото Илиян бе истински развълнуван и щастлив. Какво още споделиха младите родители пред водещата Петя Костуркова, ще разберете на 20 януари в “Звездно”.

Любимата на Илиян е танцьорка от балет „Нова“. Освен това е и носителка на титлата „Мис секси българка“ за 2012 година. Миналата година двамата заявиха, че след като се появи бебето на бял свят, ще вдигнат сватба.

„Сватба можем да направим по-нататък в чужбина. Например на Бора Бора. Може да е латино сватба, защо не. Искам нещо ново и различно да ни се случи“, разказа преди време певецът.

Неотдавна изпълнителят категорично заяви, че никога няма да изостави настоящата си приятелка както постъпи с бившата си – Бела. Той не иска да повтаря грешките, които е допускал по време на предишната си връзка. Дал си е сметка, че поради многобройните си пътувания за участия Бела често се е чувствала сама, но сега е сигурен, че няма да позволи това да се случи и на Камелия.

Инфо: Planeta.TV, BLife и NaUho.BG; Снимки: Planeta.TV и Хайлайф

Коментари (0)

Публикувано в на 17 януари 2014 г.