Илиян планира сватба в „Поверително от NL“

Поп-фолк изпълнителят Илиян се зарече „Ще се оженя за Камелия още тази година”

Николета Лозанова представя: Първото и единствено телевизионно интервю на най-скъпият си човек

Тази събота поп-фолк изпълнителят Илиян ще покаже първата снимка на първородния си син пред „Поверително от NL”, в 22:30, по TV7. Пред водещата на „Жените говорят”, Мая Савова, Илиян разкрива сменя ли памперси, на кого е кръстено бебето и сензационната новина: „Още тази година ще се оженя за Камелия!”. Как ще предложи брак на националната състезателка по художествена гимнастика Камелия Радева? Каква ще е сватбата? Насрочена ли е дата и колко карата е пръстенът? Отговорите само в „Поверително от NL”, събота, 20:30. Младият баща коментира още скандалите и интригите в поп-фолка и изкушенията на славата – алкохол, наркотици, фенове.

След бурните скандали, клюки и препирни около личния живот на Николета Лозанова, плъзнали навсякъде в българското медийно пространство, Плеймейтката отговаря на спекулациите по свой адрес, замесили и собствената й майка, с ексклузивно първо и единствено интервю с най-близкия до сърцето й човек.

И още: в скъпи ресторанти или обикновена столова обядва Милен Цветков, първи кадри на Лора Крумова и сина й Явор след раждането му, какво правят Дияна Любенова, половинката й Лес и семейният им приятел Христо Сираков, когато не са на екран или на светски събития?

Мис Таен агент, новото попълнение в екипа от преследвачи, улови в мрежите си победителката от формата Музикална академия – Поли Генова. Потвърждава или опровергава слуха за ново гадже гласовитата чаровница?

С кого засече Клюкарката Лили спортиста, амбициран да засенчи плейбоя с прякор „Стоте манекенки”, Димитър Тодоранов? Чий тоалет ще похвали и кого ще разкритикува Лили на червения килим на дългоочаквана българска кинопремиера?

„Поверително от NL” – градът е голям и папараци дебнат отвсякъде! 

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 23 януари 2014 г.