Илиян надена фес след участие в Истанбул (СНИМКИ) с онлайн видео и снимки

Илиян надена фес след участие в Истанбул (СНИМКИ)

Звездите на “Пайнер” пяха в Истанбул

На 29 май, в деня, когато Истанбул празнува своя празник, четири от най-обичаните зведи на българската музика направиха голям концерт в Турция. За първи път на едно сцена застанаха Андреа, Райна, Анелия и Илиян. Специален гост-DJ бе Живко Микс, а чаровните таньорки от балет “Магия” допълваха блясъка на спектакъла.

Поканата за този концерт на стадион “Есениурт Шакир” дойде от организацията на българските преселници в Истанбул, които от години канят родни знаменитости да им гостуват.

Но сега за първи път те решиха да съберат на сцената заедно толкова именити гласове. Концертът на “Планета” и “Пайнер” в Истанбул съвпадна не само с празника на града, но и с поредния кръг на “Формула 1″, което внесе допълнителни емоции сред домакини и гости.

Въпреки натоварената програма и големия трафик по улиците, Райна и Илиян успяха да намерят малко време и да отскочат не само до Златния рог и интересните места край Босфора, но и да минат през един от първите мостове, свързващи Европа с Азия в Истанбул.

На живописно място в азиатската част на космополитния град те пиха чай и хапнаха баклавички. Не пропуснаха да дадат и специално интервю за телевизия “Планета”.

Специален гид на българските звезди в Истанбул бе Рейхан Мутлу от туристическа агенция “Караджъ турс”, който през последните години е личен гид на Елена Батурина, съпругата на московския кмет Юрий Лужков, и на други руски ВИП-персони.

Телевизия “Планета” засне и специален филм за гостуването на Андреа, Райна, Анелия и Илиян в Истанбул, който скоро ще бъде излъчен в поредицата “Песен без граници”.

Това ще бъде и първия епизод от документалната поредица, който ще бъде излъчен и по новия канал “Планета HD”.

Инфо и снимки: Хари Янакиев / Planeta.TV

Коментари (6)

Публикувано в на 31 май 2010 г.