Илиян клипира „Йо-йо“ – хит с манекенки, мъжаги и много мода!

“Йо-йо” – новата музикална провокация на Илиян

Илиян ще атакува класациите с най-новото си весело парче, което носи закачливото заглавие “Йо-йо”. Приключиха снимките и на видеоклипа към потенциалния хит на Лято 2010, които протекоха при изключително приятелска атмосфера.

Идеята на екипа бе по време на снимачния процес да се пресъздаде MTV-настроение с много динамика и танци. Режисьор на клипа е Ивайло Спасов, който направи и видеото към тоталния хит на Илиян “Тупалка”.

В клипа към песента “Йо-йо” специално участие вземат 22 топ-моделки и четирима атлетични мъже. Цялата визия на клипа ще се допълва и от много специални ефекти – огньове, тежък дим и пироефекти.

Най-забавна бе сцената, в която Илиян е завързан за железен креват, а около него се навъртат две изкусителки. Каква е развръзката от горещата ситуация, ще разберете от премиерата на клипа в ефира на телевизия “Планета”.

Теди Велинова бе моден консултант за цялостната визия на видеото, както и за тоалетите на Илиян и статистите. Певецът е известен със своите модни пристрастия и в “Йо-йо” е особено доволен от трите си превъплъщения.

Инфо и снимки: Planeta.TV

Коментари (3)

Публикувано в на 24 април 2010 г.