Илиана Раева категорично отрече всякакви конфликти с Памбос с онлайн видео и снимки

Илиана Раева категорично отрече всякакви конфликти с Памбос

Илиана Раева отрече да води „тиха война” с Памбос в студиото на „Денят е прекрасен” тази сутрин

Гостът-изненада в студиото на „Денят е прекрасен” по bTV тази сутрин беше Илиана Раева. Прочутата гимнастичка, която участва в двата сезона на Dancing Stars, сподели с водещите Боги и Ива, че с Памбос не водят „тиха война“. Напротив, те са в прекрасни колегиални отношения. Илиана призна, че по време на рекламните паузи двамата често танцували. „Бях не само очарована, а зашеметена, като видях как Памбос танцува!“, каза тя. Като член на журито, Илиана си позволи да каже, че е много приятно изненадана от уменията на спортните журналисти Тодор Кирков и Крум Савов.

С много емоция, златното момиче си припомни за върховния миг в своята кариера, когато на стадион „Уембли“ в Лондон публиката 20 минути скандирала името й. Това принудило съдиите да завишат оценката си на съчетанието й с бухалки и създало прецедент в историята на този спорт. Призна, че в началото не харесвала художествената гимнастика и на първото си състезание се класирала на предпоследното 29-то място. В този момент се амбицирала и на следващото състезание била вече шампион.

Макар и задочно, в студиото на „Денят е прекрасен“ присъства Силви Вартан, която тази вечер ще има самостоятелен концерт в София. Специално за предаването тя даде интервю, в което сподели колко се вълнува от предстоящата си среща с българска публика.

Коментари (0)

Публикувано в на 28 октомври 2009 г.