Илиана и Наско Сиракови показват децата си – снимка

Наско Сираков: Минаха три-четири месеца докато успея да се запозная с Илиана

Броени дни преди Свети Валентин списание ОК! влезе в дома на Илиана и Наско Сиракови, за да се добере до формулата за щастлива любов и успешен брак.

Двамата са заедно от 31 години, но все още се обичат сякаш са на 20, споделят дъщерите им Вили и Славея.

На въпроса как се е случила любовта между тях, Наско разказва: „Три-четири месеца се борих само да се запозная с нея. След това всичко се случи много лесно“.

Илиана пък го допълва: „Формулата на нашата любов е че се научихме да правим компромиси. Формулата са двете ни прекрасни дъщери. Те осмислиха нашата любов.“

Вили и Славея не скриват удовлетворението си от факта, че вече е дошло време родителите им да искат съвети от тях. „Единственото, на което сме се старали да ги научим, е да са силни, устойчиви и мъдри, защото живеем в един не толкова красив и доста жесток свят“, казва Илиана Раева.

В месеца на любовта списание ОК! отново ви разказва великата любовна история на Елизабет Тейлър и Ричард Бъртън, представя любимите любовни дестинации на звездите и предлага много фешън решения за 14-и февруари.

Отвъд темата „Стрелите на Купидон“ на страниците на списанието ще откриете интервюта с Жана Бергендорф,  Том Ханкс, Пинк и богатата наследница Парис Хилтън.

Коментари (0)

Публикувано в на 23 януари 2014 г.