Икебаната 2 (Didi) ражда видео премиера

Клипът на скандалния певец и видео блогър Didi бе заченат през януари и закономерно се роди чак… през октомври!

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=ImHApIYhOd8

Българският изпълнител Didi, който до момента не е набрал широка публичност в музикалните среди, представя втория си официален клип. Той е към парчето „New age life“.

Може да се каже, че това е „най-закъснялата видео премиера“. Още през януари 2012 година (забележете!) бе разпространено следното прес съобщение:

МЛАД ИЗПАЛНИТЕЛ ТЕГЛИ КРЕДИТ, ЗА ДА СНИМА С ЛЮСИ ИЛАРИОНОВ

Наскоро младият поп изпълнител Диди показа другото си лице. Първият му сингъл „Като Мен” демонстрира веселия и чаровен дух, който носи в себе си.

Сега той е сериозен и уверен. Диди засне видео върху новия си проект „New Age Life”, който бе написан от скандалния Горан Йекнич.

Той сподели, че за видеото му се е наложило да тегли кредит, за да може да снима с реж. Люси Иларионов и всичките му идеи да бъдат реализирани.

„Не исках да има нищо общо с първия ми клип, за да покажа, че не съм някакво момченце което не може да се справи със света. Силен човек съм и исках да изглеждам така във видеото на New Age Life” сподели той.

Очаква се много скоро да видим новия сингъл на Диди в ефир. Ще ни изненада с много танци, добра музика, огньове и……. някой спомена нещо за кокили.“

Край на съобщението. Скоро, скоро… една бременност по-късно?!

Въпреки забавянето, Диди не си губи времето. Той е създал собствен видео блог във VBOX7, където говори и изглежда като Икебаната. Залага на същия скандален имидж. Въпреки „захаросаната лиготия“ за някои, видео блогът на Диди се радва на десетки хиляди преглеждания. Ето една от последните видео публикации:

Баба купи пуловер на Господ

Коментари (0)

Публикувано в на 10 октомври 2012 г.