Игривите „Алфа“ звезди Egostereo правят шоу на живо във Варна!

MC Groove Live парти
24 юни 2010
клуб Xtravaganzza

На 24 юни, след почти 3 месеца активно присъствие в ефира на Алфа радио, италианско-британското DJ-дуо Egostereo идва, за да направи МС Groove шоу на живо.

Oт началото на април 2010г. едноименното предаване се излъчва по партирадиото на България всеки петък от 18.00 ч., а Sandrino Beesley и Danny Minkella нямат търпение да видят и забавляват българските си почитатели.

Продукциите на Egostereo се харесват на денс феновете по целия свят, изграждат името си с продукти на Renaissance, Big Love, Global Underground и Audio Therapy и печелят подкрепата на едни от най-големите диджеи на планетата, включително Armin Van Buuren, Paul Van Dyk, Tiesto, Laurent Garinier и мн. други.

Тяхната музика игриво преминава през различни жанрове, за да създаде уникална звукова среда, наречена Egostereo.

Подкрепата от родна страна ще е от талантливия DJ Ally, който въпреки буйната си младост (24 г.) е един от най-дисциплинираните бг артисти.

Резидент на клуб Bedroom, а също и продуцент, DJ Ally ремиксира тракове на Ryan Mullin, Paul Harris, Echomen и др., като ремиксът му на Sing Oh (Paul Harris ft Deborah French) оглавява два пъти седмичната класация за най-излъчваните хитове по Алфа радио Alpha Top 40.

Тримата диджеи са част от лейбъла MC Groove Records, работят заедно за MC Groove радиошоуто по Алфа, ще бъдат заедно и на партито в Xtravaganzza.

Коментари (0)

Публикувано в на 1 юни 2010 г.