Игрите на града със Z-Rock – финал в София

София посреща финалното състезание от „Игрите на града“

Тази събота столицата става домакин на последното състезание от първия сезон на инициативата на Z-Rock „Игрите на града“

София ще посрещне инициативата на Z-Rock с вълнуващи предизвикателства „Игрите на града“ тази събота в парка „Заимов“ (в района на театър „София“). Голямото състезание в столицата ще бъде финално за първия сезон на кампанията на рок радиото на България.

Събитието ще се проведе в партньорство с Община София, дирекция „Превенция, интеграция, спорт и туризъм“ в подкрепа на инициативата „София – Европейска столица на спорта 2018 г.“.

Началото на игрите е в 11:00 часа.

С посланието „Освободи дивото в себе си!“  Z-Rock организира активности на открито, които предлагат на участниците страхотно забавление с отборни игри в парковете на градовете. Предизвикателствата включват стрелба с лък, лъвски скокове, придвижване със „сал“ и други.

„Игрите на града“ преминаха през Пловдив, Варна и Бургас, където участие взеха стотици фенове и станаха част от едно наистина вълнуващо приключение с много емоции. Галерии със снимки от всеки град са публикувани на специалния сайт на инициативата igrite.zrock.bg.

Коментари (0)

Публикувано в на 17 юни 2015 г.