„Игрите на града“ на Радио Зи Рок – стреляй с лък, плавай на сал и спечели!

Z-Rock представя първи сезон на мащабното приключение „Игрите на града“

Вдъхновено от истинска филмова легенда, голямо състезание с вълнуващи игри ще завладее София, Пловдив, Варна и Бургас

Рок радиото на България – Z-Rock ще въвлече слушателите в новото истински вълнуващо предизвикателство: „Игрите на града“. София, Пловдив, Варна и Бургас ще посрещнат първия сезон на мащабното приключение с вълнуващи игри.

С посланието „Освободи дивото в себе си!“ в четири последователни седмици, Z-Rock в партньорство с Nestle Lion, организира активности на открито, които ще подложат на изпитание спортния дух и желанието за победа в отборни игри в парковете на градовете. Предизвикателствата за отборите включват стрелба с лък, лъвски скокове, придвижване със саморъчно направен сал и други.

Датите и горещите точки в „Игрите на града“ ще бъдат:

30 май – Пловдив, Парк „Лаута“

6 юни – Варна, Морска градина

13 юни – Бургас, Морска градина

20 юни – София, Борисова градина

За да освободят дивото в себе си и да станат част от „Игрите на града“, участниците трябва да се регистрират в специалния сайт на инициативата igrite.zrock.bg. Всеки играч може да се запише индивидуално, като на мястото на събитията ще бъдат сформирани отбори. В голямото състезание във всеки град ще се включат 60 участника, които ще се състезават за купата в първия сезон на „Игрите на града“, както и много Nestle Lion награди, а на място всеки желаещ ще може да се включи в различни игри с награди с публиката.

Коментари (0)

Публикувано в на 26 май 2015 г.