Играя стилно на Мария Илиева – слушай сега, гледай скоро!

Мария Илиева играе стилно

„Играя стилно” е името на новия сингъл на Мария Илиева. Премиерата му бе в танцовото шоу Dancing Stars по Нова телевизия в петък вечер (17-ти май), а в събота певицата засне видеото към него с режисьор Валери Милев.

Със стилна визия и впечатляващо шоу на танцьорите от денс студио 121 с хореографи Милен Данков, Виктор Милушев и Пламен Андреев, Мария Илиева представи новия си сингъл „Играя стилно”.

Гледай видео запис онлайн

С премиерата на сингъла приключи и играта на Мария в официалната й facebook страница. Малко по-късно станаха ясни имената на спечелилите покана за промоцията на видеото му и лична среща с певицата. Измежду хилядите фенове, участвали в играта, над 100 бяха позналите правилно името на песента „Играя стилно”. Във видео обръщение Мария благодари на всички за активността и стилната игра, и изтегли имената вместо на трима, на четирима щастливци.

В събота, 18-ти май, Мария Илиева засне и видеото на „Играя стилно” в най-високотехнологичната зала в България, Sofia Event Center. Мария е първият артист, който снима музикално видео в тази зала и е впечатлена и благодарна за професионализма и приятелството на целия екип. В лентата ще могат да се видят футуристични арт проекции, паминг и много танци. Промоцията на видеото ще бъде в Sofia Event Center в края на май.

За пръв път пред феновете Мария Илиева ще изпълни „Играя стилно” по време на участието си в столичния клуб Tequila в четвъртък, 23-ти май, след което ще го представи на Годишните Музикални Награди на БГ Радио в Благоевград на 24-ти май, за които е номинирана за Певица на годината.

Коментари (0)

Публикувано в на 22 май 2013 г.