И в Зоопарка ще има празник за децата – неделя, 11 часа!

Празник в Софийски зоопарк, до клетката на слона

Тази неделя, от 11:00 ч., в софийския Зоопарк, на откритата лятна сцена – до клетката на слона, Фондация „Деца с проблеми в развитието” и Сдружение „Слънчице за всички” организират голям празник по повод 1 юни. Тържеството е отворено за всички малки и големи, които очакват с нетърпение Деня на детето.

В 11:00 часа сцената на зоологическата градина ще се превърне в парти център за малките посетители на парка и техните връстници от Фондация „Деца с проблеми в развитието”.

Концерт на вокална група „Смехоранчета”, илюзионистът Мики с Балон Меджик Шоу и забавни игри с награди ще забавляват малчуганите. Подаръци от „Хиполенд”  очакват всички гости на партито.

Инициативата на Фондация „Деца с проблеми в развитието” се осъществява с подкрепа на Ер Ликид България.

Фондацията „Деца с проблеми в развитието” /www.dpkids.org / е създадена през 2006 г. от родители на деца с проблеми в развитието с цел подпомагане на други семейства при лечението, отглеждането и интеграция на децата в обществото.

Основна цел на Фондацията е да осигури ранна диагностика, комплексна оценка на състоянието, рехабилитация, обучение и грижа на европейско ниво за децата с проблеми в развитието

През 2009 г. Фондацията откри „Медицински център за активна рехабилитация”, който се намира на територията на Студентски град.

В момента Фондация „Деца с проблеми в развитието” работи за създаване на голям детски център в София, който да осигури ранна диагностика, цялостна рехабилитация, лечение, обгрижване и обучение на специалните деца.

Коментари (0)

Публикувано в на 28 май 2010 г.