И Сона Немска гледа „Биг Брадър“ – но фаворитите й са… ?!


Соня Немска: “Моите фаворити са Трифонови”

За първи път, в предаването “На кафе” с Гала, в ролята на коментатор на семействата от Big Brother Family влезе Соня Немска. Певицата сподели, че когато има време гледа предаването, а като свои фаворити би определила “патриархалното семейство” Трифонови от Поморие – Корнелия и Христо.

Като причина за своя избор Соня посочи факта, че макар да прекалява понякога с “командването” в Къщата, Христо е достоен за уважение, тъй като е довел семейството си до добро материално положение и е създал финансова стабилност на съпругата си.

Певицата също така сподели, че според нея именно Трифонови ще бъдат едно от семействата, които ще отидат на финала на Big Brother Family, защото всяка седмица използват стратегически подход в посочването на номинациите си.

От разговора стана ясно и че идната сряда Соня Немска ще бъде основен гост на Гала в “На кафе” и ще разкаже за всичко ново, което се случва около нея, както и за отношенията си с един бивш “съквартирант” от Къщата – приятеляj й Денислав, който бе участник в Big Brother 4 „;color�s 24�|�yi-language:EN-US’>

В Зала 1 на НДК ще бъдат представени и най-харесваните песни от последните му два албума – “Моят живот” и “Хубава жена”. Грандиозният финал на концерта-представяне на албума “Още един хубав ден” е запазен за “За теб, Българийо”. Изпълнителят е превърнал тази мелодия в традиционен финал на всеки свой концерт от мига, от който съществува.

Целият концерт ще бъде заснет в HD-формат от екип на телевизия “Планета” и ще бъде излъчен в ефира на музикалната медия много скоро.

Инфо: Planeta.TV

Коментари (0)

Публикувано в на 21 април 2010 г.