И Нели Рангелова на номинации в Байландо, гостува семейство Паси

Нели Рангелова се надпява с Мира Радева в Bailando

Този четвъртък, в нощта на мечтите, за първи път за зрителско одобрение ще се бори дуетът на Нели Рангелова и Венци Миланов. До момента момчето, което е прекъснало трети курс в Техническия университет и мечтае да завърши образованието си – „Автомобилен дизайн” и естрадната прима не бяха получавали ниски оценки. Това ги прати директно срещу „калените” вече в преки двубои Мира Радева с Желяз Турлаков, за които се очаква подкрепа да дадат Соломон и Гергана Паси. Те ще са едни от специалните гости на живо в Bailando този четвъртък, като заедно с децата си ще призоват зрителите да гласуват за каузата на Мира и Желяз – построяването на наркокомуна в България .

Отново за зрителско доверие ще се бори вечният участник  в нощта на мечтите – Краси Каракачанов, който вече четири пъти журито праща на „поправителен”. Двамата с  Рада Рачева пеят, за да сбъднат мечтата на момичето да осигури дом за 9-членното си семейство.

Труден избор пред зрителите предвещава и танцовата програма предстоящия четвъртък.  Дидо Мачев и Мира Мохамед, един от най-зрелищните тандеми, които участват за лечението на малката дъщеря на мечтателката ще  срещнат Ширин Местан и Станимир Хасърджиев. Миналата седмица зрителите на Bailando гласуваха за оставането им в предаването, след като Ширин и Станимир бяха в конкуренция с Калина Крумовма и Александър Бонев.

Триумфално завръщане на сцената на Bailando са подготвили и момчетата от YoungBBYoung. Те, заедно с бенда на Bailando ще представят нова версия на хита “О, колко си прос”. Текстът на песента е подготвен специално за предаването, в новата версия ще се включи и бащата на Стефан от YoungBBYoung.

Подкрепата за мечтите на тандемите става чрез изпращане на кратко съобщение (0.25 лв. без ДДС към М-Тel и VIVACOM и 0.24 лв. към Globul) на обявените номера за всеки от участниците.

Банковите сметки на всички участниците, включително на тези извън сцената на Bailando, остават отворени на сайта на предаването (bailando.novatv.bg).

Коментари (1)

Публикувано в на 20 октомври 2010 г.