И аз го мога 13.05.2015 + видео – Яна Маринова и Поли Генова рапърки

Яна Маринова и Поли Генова се надпяват с български рап

Контузената Симона Пейчева прави сложна въздушна акробатика, въпреки травмата си

Финалът на „И аз го мога” е все по-близо, а възможността един от участниците да подкара чисто нов лек автомобил- все по-голяма. Десетте любими звезди на България вече имат солидна подготовка и трескаво очакват финала на шоуто, а арсеналът от предизвикателства, които им е подготвил екипът е впечатляващ.

Тази сряда ще видим един от фаворитите в шоуто – Яна Маринова в съвсем нова светлина. Двете с Поли Генова ще рапират, а Криско и Dexter ще се погрижат за римите и ритъма на двете красиви дами.

Симона Пейчева и Жана Брейчева ще изпълнят въздушна акробатика на мрежа. И двете вече имат опит с въздушните предизвикателства, но всеки такъв номер е уникален и труден посвоему. Симона претърпя инцидент по време на генералната репетиция миналата седмица и контузи тежко коляното си. Въпреки това отново си избра труден номер, изискващ много пластичност и натоварване.

Елен Колева и Петко Димитров ще се изправят един срещу друг в огнено предизвикателство. Стихията привлича и двамата, но менторите ги съветват да бъдат внимателни, защото секунда невнимание може да им струва големи неприятности.

„Свиренето на кристални чаши е красив номер, към който лесно можеш да се пристрастиш”, обясни миналата сряда водещият на шоуто Станимир Гъмов. В магията на това изкуство тази седмица се потопиха Ники Георгиев и Алфредо Торес, а в сряда ще видим и чуем резултата от труда им.

Победителят от миналата седмица Иван Звездев и актьорът Камен Воденичаров ще жонглират с обръчи. Иван отново е в свои води, но обяснява, че е позабравил техниката на жонглирането и се надява бързо да си пропомни. За Камен това е първото жонглиране и самият той признава, че ще бъде голямо предизвикателство.

Как ще се представят участниците няколко крачки преди финала, когато всяка точка ги приближава до победата, ще разберем в сряда от 20 часа по Нова.

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук, тук или тук

Галерия с предстоящите изпълнения –

Коментари (0)

Публикувано в на 12 май 2015 г.