„Хвани ме за ръка“ – водя те да слушаш новия хит на Джако! (АУДИО) с онлайн видео и снимки

„Хвани ме за ръка“ – водя те да слушаш новия хит на Джако! (АУДИО)


Тук ще можете да чуете най-новия сингъл на Майкъл Джексън, част от предстоящия му нов албум.

ПЪРВИЯТ ОФИЦИАЛЕН СИНГЪЛ НА MICHAEL JACKSON ОТ ПРЕДСТОЯЩИЯ МУ НОВ АЛБУМ Е ВЕЧЕ ФАКТ!!!

В HOLD MY HAND участва и сенегалската супер звезда AKON!!!

На 15 ноември е световната радио премиера на HOLD MY HAND, новият сингъл на Краля на попа Michael Jackson от предстоящия му нов албум, озаглавен просто MICHAEL.

“Hold My Hand” е дует с Akon, записан през 2007. Написана на ръка бележка от Michael доказва желанието му “Hold My Hand” да бъде първи сингъл от следващия му проект. Песента изтече в своя суров вариант през 2008, а наскоро Akon завърши новото продуциране на “Hold My Hand”.

Akon коментира, “Светът не беше готов за ‘Hold My Hand’, когато изтече преди няколко години. Бяхме много нещастни, но сега наистина е правилното време за парчето; в неговия финален вариант се превърна в невероятно красива и прекрасна песен. Много се гордея, че имах шанса да работя с Michael, един от моите най-големи идоли.”

На 14 декември Epic Records/Вирджиния Рекърдс, съвместно с Estate на Michael Jackson ще издадат многоочаквания нов албум MICHAEL. Албумът съдържа 10 песни, продуцирани от известна група продуценти заедно с Michael Jackson. Въпреки че повечето са най-скоро работени парчета от Michael, има и няколко по-рано завършени трака.

Коментари (1)

Публикувано в на 15 ноември 2010 г.