Hustle филм: Адам Чандлър счупи рекорда на Rotten Tomatoes с нов филм на Netflix

Адам Чандлър създаде рекорд в кариерата си с чисто новия си филм на Netflix.

Актьор с договор за 350 милиона долара (£ 199 милиона) с услуга за стрийминг БъбривостТой е спортист, който играе баскетболен скаут.

Включително предишни изображения на Чандлър за Netflix Абсурд6, Санди Уекслър И Мистерията на убийствотоВсички бяха разкъсани от критиците.

БъбривостВъпреки това Чандлър е получил едни от най-добрите рецензии в кариерата си досега.

На Развалени доматиЕдин преглед на целия сайт, филмът получи 89 процента от оценката на критиците, което е на трето място Разказите на Мировиц (нови и избрани) И Неизрязани камъни.

Но, развълнуван за Чандлър, Бъбривост В момента най-обичаният филм от феновете му; Когато се оценява от публиката, това е най-високо оцененият филм през целия му живот.

Бъбривост 94 процента, което следва Честит Гилмор (85 процента) и Управлявай ме81 процента – Стендъп шоута или документалните филми на Чандлър не са включени.

Адам Чандлър постигна рекорд в кариерата си

(Развалени домати)

Разказите на Мировиц (нови и избрани)Режисьор на Нова Памбак, аудиторията е 72 процента, докато Safty Brothers Неизрязани камъни Е 52 процента.

Бъбривост Вече е достъпно за стрийминг в Netflix.

Друг нов филм, наскоро пуснат в Netflix, е озаглавен ПрехващачВъпреки публиката – той се превърна в най-гледания филм в сервиза Нарича го един от „най-лошите“ си.

READ  Лига на нациите Конкакаф: САЩ срещу. Гренада

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.