Хубавата Йелиз от „Малки жени“ отрича връзка с „рок дъртак“ с онлайн видео и снимки

Хубавата Йелиз от „Малки жени“ отрича връзка с „рок дъртак“

Цигуларят Кенан от „Мелодия на сърцето” влиза като гост-актьор в сериала

Актрисата Екин Тюркмен, която изпълнява ролята на Йелиз в излъчвания по Нова ТВ сериал „Малки жени”, отрече, че има любовна връзка с турската рок легенда от 90-те години Теоман.

В началото на годината турските медии разпространиха снимки на Екин и Теоман прегърнати на плаж в Латинска Америка и свързаха името на  26-годишнаха актриса с  почти 20 години по-възрастния  певец.

Пред журналисти Екин каза, че с Теоман са само много близки приятели. Когато се върнала от САЩ, където учи сега, с група приятели, сред които е и певецът, решили да отидат на почивка в Аржентина. „Между нас няма любов”, каза Екин.

Теоман също отхвърли твърденията за любовна връзка с младата актриса. „Еким е само мой приятел”, каза той.

Междувременно, друга от звездите в „Малки жени” – 29-годишният Али Ил, който казва, че семейството му още не вярва, че е станал актьор, участва с голям успех в първия си пълнометражен филм „Сложи си ти името”. Това е режисьорски дебют на Туна Керимитчи, бившия съпруг на  Иджлал Айдън. По думите на Али филмът, който излезе на екран през декември, разказва за любовта от мъжка гледна точка  и показва, че в любовта и мъжете могат да страдат, могат да изпаднат в безизходица.

Али смята, че има още много какво да покаже и в киното, и в театъра. „В „Малки жени” не мога да покажа и една пета от актьорското си майсторство, но хората ме харесват”, казва  Али, който преди да се включи в проекта, е  участвал в малки роли в три сериала.

Актьорът  Бурак Хаккъ, познат на зрителите на „Нова телевизия” като цигуларят Кенан от „Мелодия на сърцето”, влиза като гост-актьор в сериала „Малки жени”.

Любимият на Ламия този път ще се намеси в живота на Арми, втората по големина сестра  от петте сирачета.

Бурак Хаккъ, който участва с голям успех   в сериала „Маскен бал”, ще участва в четири епизода на „Малки жени”.

Коментари (1)

Публикувано в на 5 юли 2010 г.