Хрупкава коричка като по заведенията – урок от Фиеста ТВ с онлайн видео и снимки

Хрупкава коричка като по заведенията – урок от Фиеста ТВ

Акценти от програмата на ФИЕСТА ТВ за седмицата от 17 до 23 октомври

Братството на хрупкавата коричка

Великолепният китаец се върна в ефира на Фиеста ТВ, за да отговори на една от най-ревниво пазените тайни на съвремието: как в домашни условия да постигнем хрупкава и апетитна панировка като в заведение? Какво крият от нас собствениците на фаст фуд веригите, че така ни зарибяват към продуктите си? Има ли конспирация, за която дори не подозираме?

Мин Сай не само ще ни издаде номера, но и ще ни държи ръчичката, докато смесваме и бъркаме. Даже ще ни покаже какви чудесии да оваляме във вкусните трохи, които по желание можем да направите пикантни.  Присъединете се към братството на посветените в хрупкавата, немазна коричка с „Великолепния китаец” всеки ден от 10.30, 15.30 и 19.30 ч.

Среща с непознат

Изкуството притежава силата да ни пренася в непознати светове, в които ни се иска да проникнем, но не знаем как. Този уикенд големият творец и приятел на човечеството и зрителите на Фиеста ТВ Дейвид Роко ще ни осигури достъп до вълнуващия свят на срещата с непознат.

Роко решава да събере две души и с опитна ръка режисира рандевуто, като създава подходящ мизансцен – приглушено осветление, тиха музика и лек аромат на… вкусно. Не е зле да знаете, че в подобни ситуации няма нищо по-добро за разбиване на ледовете, преодоляване на напрегнатостта и отпускане от доброто хапване. Роко го знае и създава великолепно тристепенно меню с решаващото участие на няколко афродизиака, деликатно преплетени в елегантна комбинация.

Ще сбъркате, ако изпуснете „Сладкия живот на Дейвид Роко” в почивните дни от 9.30, 15.30 и 20.00 ч.

Глад за сладко

Лятото отмина, но добрата новина е, че грижата за тялото може да отстъпи място на къде по-благородното и насъщно занимание с душата. Сиреч време е за нещо сладичко, за нещо шоколадово или тестено, калорично и въглехидратно. Време е да поканим изтерзаната душа на пир, ама истински – тоест да си направим боровинков чийзкейк, крем брюле или козуначени кифлички.

Време е за „Пекарната на мисис Чайлд”. Стегнете се, не претупвайте подготовката. Снабдете се с всичко необходимо и впрегнете уменията си в изработването на ябълкова тарта или бриош. За пълнеенето не се притеснявайте – какво са няколко калории на фона на душевното добруване?
„Пекарната на мисис Чайлд” гледайте всеки делничен ден от 9.30, 15.00 и 20.00 ч.

Коментари (0)

Публикувано в на 17 октомври 2011 г.