Христо Калоферов поема Байландо – Мамалев е на театър!

Христо Калоферов измества Мамалев от Bailando

Стефания Колева си партнира с новия водещ  в нощта на мечтите

Изненадващо разместване предстои тази вечер в Bailando. Христо Калоферов влиза в амплоато на водещ в нощта на мечтите, когато пет тандема на мечтатели ще участват за подкрепата на зрителите. Симпатичният новинар, който танцува в благотворителното шоу, за да може нечуващата му партньорка – Роси да завърши актьорско майсторство, изненадващо застава до Стефания Колева.

„Дочух отнякъде, че продуцентите на предаването не ме харесвали и затова ще излезе Христо да води. Трябва да успокоя зрителите – оставам в Bailando”,  каза Мамалев, видимо изненадан от слуховете.

Георги Мамалев напуска сцената на мечтите довечера, за да може да блесне на друга сцена – тази на Народния театър, в спектакъла „Сако от велур”.

Вечерта в предаването показно изпълнение на танго ще направят и момичетата от формация „Neshka Art”, възпитанички на треньорката и жури в Bailando – Нешка Робева.

Три танцови двойки и два певчески дуета ще изгреят на сцената на мечтите в третата седмица на благотворителното предаване. Кичка Бодурова и Тени Омеде, който мечтае да издаде музикален албум на български, ще се надпяват с Иво Инджев и Теодора Недялкова. Журналистическото дуо се състезава, за да набере средства за лечението на брата на Теди, пострадал при катастрофа.

При танците Калина Крумова и Александър Бонев, които получиха от кмета на Плевен Найден Зеленогорски, сграда която да бъде използвана като център за възстановяване и развитие на стволови клетки, са на крачка от сбъдването на своята мечта. За да ги подкрепи специално от Плевен пристигна дъщерята на Вера Кочовска – Десислава, която ще бъде гост предаването.

За своето оставане на сцената на мечтите ще се бори и двойката Параскева Джукелова и Венци Ненков, чиято кауза е създаването на арт център за деца с увреждания в Благоевград. Двамата режисьори Виктор Божинов, съпруг на актрисата, и Евгений Михайлов заедно с актьора Иван Юруков, ще стискат палци за Параскева и Венци.

Третата двойка танцьори, чиято кауза днес ще бъде изправена на изпитание, са Таня Богомилова и Деян Симеонов. 25-годишният партньор на плувкинята мечтае да спаси живота на двама свои приятели, страдащи от онкологично заболяване. Йордан Йовчев и Тереза Маринова ще подкрепят спортната звезда на живо в Bailando.

Коментари (0)

Публикувано в на 7 октомври 2010 г.