„Хрътките“ „пържат“ бебе на 40 градуса – пука ли му на някого?! с онлайн видео и снимки

„Хрътките“ „пържат“ бебе на 40 градуса – пука ли му на някого?!

Нови провокации и разследвания на „Хрътките” – в събота и неделя от 20.00 ч. по bTV Action

В новия сезон на „Хрътките“ екипът ще проследи какво се случва след репортажите на предаването.

Първата история е за село Крум. Оказва се, че засегнат от разкритията, които направиха зрителите на bTV Action, кметът съди 80-годишни мъже и жени за по 10 хиляди лева, а с парите, които смята че ще спечели, планира да строи тоалетна.

Първата провокация на „Хрътките” за сезона изправи на нокти парламентарната охрана. Зрителите ще видят гневните реакции на парламентарната администрация, опитваща се да спаси депутатите от…  десетте Божи заповеди.

В събота, 10 септември, водещата Валентина Войкова ще представи и цялото разследване на „Хрътките“ за пътуването до Швейцария с микробуса на късмета – или как пътниците на една фирма за превози си купуват билет за екстремно преживяване, включително заспиване на шофьора зад волана.

Социалният експеримент в съботното издание ще покаже дали понасяме ли мръсотията около себе си.

Акцент в неделното издание на „Хрътките“ на 11 септември ще бъде историята, достойна за продължение на „Не без дъщеря ми”. Една българска майка вече шест години се бори да види децата си, задържани от роднините на мъжа й в Алжир.

Зрителите ще видят еволюцията на едно малко градче от „Гара Левски – пази багажа!” до българския Вашингтон, както и как „Хрътките“ се натъкнаха на измами по нашенски на най-голямото авиошоу, събрало 10 хиляди души в Граф Игнатиево.

Експериментът на „Хрътките” в неделя ще покаже има ли хора, за които е нормално бебе да стои заключено в кола при 40 градусова жега.

Видео запис от епизодите ще откриеш тук.

Коментари (0)

Публикувано в на 8 септември 2011 г.