Хотел празнува ЧРД – но само Анн Джи отнесе масаж по дупето!

Изненадоха Анн джи с руска серенада в джакузи и еротичен масаж

Цял куп изненади се стовариха върху главата на Ann G по случай първия рожден ден на SPA hotel PERSENK. Чаровната изпълнителка бе част от осемчасовото шоу.

Първо Евгени Минчев я определи за своя братовчедка, след което поиска да се омъжи за нея. Разбира се Анн джи не го прие насериозно, но съвсем не на шега другите участници в програмата – Unique Voices, част от ансамбъл Българе, я съблякоха в SPA центъра.

Момчетата с уникални гласове признаха, че ужасно я харесват и решиха да я поглезят, както те си знаят.

Първо й подготвиха ароматно джакузи с перли и докато тя се плацикаше в пяната, я поздравиха с “Очи чьорние” – една от любимите песни на чаровницата, която е наполовина рускиня.

Експериментите с тялото на Анн джи обаче не спряха до тук. Последва еротичен масаж с мед и канела, като тя се остави изцяло в ръцете им, а накрая призна, че се чувства като преродена и иска да остане в PERSENK до края на живота си.

Освен Анн джи и Unique voices в осем часовия маратон се включиха ансамбъл Българе с македонски, шопски и добруджански спектакъл, женско трио “Сопрано”, великолепният гайдар Веселин Кузмов, който изсвири не какво да е, а Summer time и не на последно място – Тодор Колев 2, който забавляваше гостите с импровизирани в свой стил песни и чудновати закачки.

10-минутна заря прикова вниманието на целия град, а към полунощ управителят на петзвездния хотел г-н Лазаров разряза тортата с фотоколаж на PERSENK. Водещи на шоуто бяха Нина Никол и Евгени Минчев, които перфектно се допълваха в шегите. Те раздадоха един куп награди на всички, които отговориха на загатките им – бутилки от бутикова изба “Малката звезда”, както и няколко спа-процедури за късметлиите.

Коментари (0)

Публикувано в на 11 април 2010 г.