Хороскопите на Алена се завръщат – всеки петък в „Денят е прекрасен“!

Алена  прави ежеседмични прогнози всеки петък в „Денят е прекрасен”

Астрологът на bTV Алена ще прави ежеседмични прогнози за всички зодии всеки петък в „Денят е прекрасен”. С нейна помощ и конкретни съвети екипът ще се опита да направим всеки ден малко по-приятен, по-щастлив и усмихнат на всички зрители. Алена подготвя теми с водещите Ива и Мавриков за това как да изберем най-подходящ ден за сватба, име на детето си, здраве и карма, любов и бизнес .

Освен съветите на Алена, всеки петък предаването ще показва и рубриката „Да ви е вкусно с Йоли”. Чаровната виолончелистка се завърна наскоро от Италия, където беше на турне със Софийската филхармония. В кухнята на Йоли пак ще бъде интересно, защото тя обеща да представя и най-сложната рецепта по хитър и лесен за всеки зрител начин.

Анета Сотирова, която беше в петък гост на Ива и Васко, сподели с Йоли някои от любимите си рецепти. Тя самата е голям кулинар и ценител на добрата храна: „Който има вкус към храната има вкус и за живота. Ако готвите и се храните с удоволствие денят ви би бил малко по-прекрасен, настина.”

Анета и младите актьори: синът на Катето Евро – Александър Кадиев и Евгени Будинов гостуваха на Ива и Васко по повод 20-ия рожден ден на „Малък градски театър зад канала” в София.

„В нашия театър правим показно как трябва да общуват поколенията. Няма интриги, а много приемственост и приятелство между нас. Има какво аз да науча от младите, а и те от нас по-възрастните.” – сподели Анета Сотирова след скеча на двете момчета от постановката на Мариус Куркински „ Балкански синдром”, който те изиграха в студиото на „Денят е прекрасен”. Те поканиха зрителите на всички специални постановки през този юбилеен месец в театъра, а Анета разказа как е започнало всичко преди 20 години:

„Бяхме двайсетина души, на които им бяха омръзнали партийните събрания в театър „София” и предвождани от Руси Чанев и Борислав Чакринов напуснахме всички заедно.  В началото ни беше много трудно и в „Зад канала” самите ние късахме билетите и обслужвахме зрителите на гардероба, но беше много хубаво. Същата атмосфера на любов и много качествен театър я има и сега – 20 години по-късно.”

В понеделник, 18 октомври в „Денят е прекрасен” дерматологът  доц. Мира Къдурина  ще отговори на въпроса опасна ли е козметиката. Ще разберете какво има в червилата, кремовете, лаковете и гримовете и как да се предпазим от алергии и по-сериозни последствия. А д-р Михайлов ще  разкаже повече за тайните на меда.

Коментари (1)

Публикувано в на 17 октомври 2010 г.