Хората по морето: не щем техно и хаус, дайте ни ретро диско!

Нощният живот в Слънчев бряг се различава съществено от столицата

Повечето млади курортисти, които избират Слънчев бряг пред другите курорти, са привлечени не само от хубавите плажове, но и от бурния нощен живот, който кипи там.

Всеки, който е изкушен от нощния живот се е уверил, че това не е само “градска легенда” и атмосферата е почти същата като на остров Ибиса.

Пълно опровержение на ширещото се у нас мнение, че чужденците не могат да купонясват като българите, може да се види във всеки един клуб.

Заведенията с най-яки партита се оказаха пълни с представители на Израел, Англия, Холандия, Русия и Сърбия.

Клубовете REVOLUTION и LAZUR са сред най-предпочитаните за луди танци. Характерните за софийските заведения хаус и техно ритми почти отсъстват в морските дискотеки, където хората издивяват на комерсиални и ретро хитове.

Един от малкото клубове, пускащи предимно хаус и електронна музика – “Какао бийч” се радва на стабилна клиентела, но главно, когато кани чужди диджеи. Морският вариант на софийския “Брилянтин” също се пука по шевовете от любителите на “златни” хитове.

Бурен купон и вечерно къпане се завихря и на водния атракцион и басейните на хотел Котva в Слънче бряг. Екипът на “Пайнер” и танцьорите от балет “Магия” по време на лятното турне “Планета-Дерби” избраха именно там да завършат купоните след морските концерти.

На снимката: Парти в клуб “Революшън” Слънчев бряг; автор: Disco.bg

Авторът на репортажа Светла Йорданова изказва специални благодарности на фирма “Юнион Ивкони”.

Коментари (0)

Публикувано в на 27 август 2009 г.