Хонорар за овца „нотариално заверен“ от Емануела

Фолк дивата Емануела е броила 200 лв хонорар на собственика на овцата, разписала се с мимолетна роля във видеото към актуалния й хит „Нотариално заверен“, съобщава „Монитор“. Сумата покрива не само експлоатацията на артистичния „талант“ на животното, а и транспорта му до снимачния сет. Овцата се изплашила изключително много от дългокосместото палто в една от визиите на Емануела и се впуснала в ситен тръс да обикаля из студиото, като едва не съборила стаята-декор.

„Пошегувахме се, че животинката е шокирана от това как изглежда „повишението“ на негов роднина на раменете на Емануела, но палтото всъщност бе от друга кожа. Екипът трудно удържа овцата, беше истинско приключение да застане мирна и въобще да влезе в кадър.“, коментираха близки до Емануела.

Пословичната с откровеността си певица отрече овцата да е ползвана като събирателен образ на жените, кръжащи край бившия й партньор Димитър Динев. Само преди два месеца тя извади ограничителна заповед срещу актуалната половинка на милионерския син – Дарина Аврамова. Причината – Емануела не иска тя да контактува с малкия й син Митко Динев-младши, „тъй като употребява вещества забранени от закона“.

„Митко е баща на сина ми, аз не мога да променя това, и с него проблем нямам. Аз имам прекрасен човек до себе си, той е свободен да бъде с която си поиска, единственото ми условие е да не среща сина ни с тази жена. Тя не спря да ми звъни след „ВИП Брадър“ и се оказа от ония тип приятели, които ние, известните, приемаме по невнимание в живота си, само защото ни е било самотно. Непрекъснато сме на път и няма кога да създадем и нови контакти. И рано или късно си плащаме за доверчивостта като случая с тази.“, коментира пред „Планета тв“ Емануела.

Враждата между двете дами има история от лятото, когато стана ясно, че Динев е с Аврамова. Тогава тя обвини Емануела в психически тормоз, а певицата се закани да брани честта си в съда.

„Повече от година бяхме приятелки. В момента, в който тя разбра, че имам връзка с Митко, пусна на официалната си страница обява за сексуслуги с моите два телефона. След това започна да ми пише смс-и. В един от тях ми написа да пазя сина ми, защото била Скорпион и не прощавала. Пуснала съм няколко жалби в полицията“, обясни тогава Дарина.

Инфо: Агенция Монитор

Коментари (0)

Публикувано в на 27 януари 2018 г.