Хон Конг от Петрич е „На 4 промила“ и е новата рап звезда! (ВИДЕО)


Когато не е на „4 промила”, Митко учи бизнес администрация и не се нарича Хон Конг!

На 21 октомври бе премиерата на видеото „4 промила“ – първия клип на рапъра Хон Конг.

Видеото е заснето в клуб в Петрич – родният град на рапъра. Това е първият видеоклип на певеца, но зад гърба си той има репертоар от около 15 авторски песни. Преди да започне соловата си кариера е написал над 90 песни за свои колеги. Сега Хон Конг събира парчета за първия си диск, в който ще се включат негови колеги като Мишо Шамара и  Дийп Зоун.

Хон Конг е псевдоним на Митко. Артистичното си име рапърът е избрал след връзка с момиче с леко дръпнати очи. Когато нещата между тях приключили, негов приятел го питал: „ Къде ти е гаджето,  да не е заминала за Хон Конг?“

Митко сам пише музиката и текстовете за своите песни. Като малък е свирил на пиано, но е загърбил класиката. Реденето на рими се е превърнало в негов занаят.

Той сам продуцира парчетата си. За BLife, рапърът сподели: „Знаеш, че когато става дума за пари, българите сме магьосници и винаги измисляме нещо.“

В момента Хон Конг няма гадже. Споделя, че сърцето му е свободно за всички хубави момичета, но има ред и трябва да почакат на опашката.

Митко е дипломиран инженер, завършил е Техническият университет, а сега в учи в магистърска програма НБУ – Бизнес администрация.

Инфо: BLife

Коментари (3)

Публикувано в на 22 октомври 2010 г.