Холограма на Гала води На кафе с онлайн видео и снимки

Холограма на Гала води На кафе

Холограма на Гала ще води „На кафе” на рождения ден на обичаната водеща

Най-обичаното женско предаване ще зарадва зрителите със специална празнична седмица от 13 до 17 февруари

Една много вълнуваща и изпълнена с изненади празнична седмица предстои в ефира на най-успешното и любимо женско предаване – „На кафе”, по NOVA. От 13 до 17 февруари се събират три много специални дати за екипа на шоуто – рожденият ден на една от най-обичаните български водещи – Гала и на репортера Зейнеб в понеделник, празникът на виното и любовта Свети Валентин – във вторник и в четвъртък, 16 февруари – 8 години от завръщането на „На кафе” на екран след 5-годишна пауза.

По този повод заедно с Гала, всяка делнична сутрин от 9.30 ч., предаването ще водят сериозно подкрепление от ко-водещи, в лицето на едни от най-атрактивните и обичани българи – в понеделник, 13 февруари, това ще бъде Зейнеб, във вторник – Миро, срядата е за Емил Кошлуков, четвъртък – актьора Башар Рахал и петък, режисьора Андрей Слабаков.

Най-голямата и интригуваща изненада, която „На кафе” ще подари на зрителите, ще се случи на рождения ден на Гала, понеделник, 13 февруари, когато любимата водеща няма да присъства в студиото реално, а ще води предаването през цялото време като холограма. Специални гости на „На кафе” в празничния понеделник са Маги Халваджиян, Димитър Рачков, Евгени Минчев и двойката Люси Иларионов и Ани Хоанг. Всички те ще имат възможност да си говорят не само със Зейнеб, но и с холограмата на Гала.

Всичко това и още много ефирни изненади, очакава зрителите на най-обичаното женско предаване в празничната седмица от 13 до 17 февруари , от 9.30 ч. само по NOVA.

Гледай видео запис от предаването онлайн или тук

Коментари (0)

Публикувано в на 10 февруари 2017 г.