Hochல்ll избра Антонио Делгадо за нов вицегубернатор

Г-н, който ще бъде вицегубернатор. За да изпълни оставащия мандат на Бенджамин, г-н. Делкадо трябва да се откаже от поста си в Конгреса. Вицегуверньорът изпълнява функциите на гуверньор в случай на смърт, оставка, уволнение, отсъствие или отстраняване от длъжност.

Г-н. Делкадо може да се изправи пред тежка битка за преизбиране тази есен. Когато демократите одобриха нова карта на Конгреса по-рано тази година, той се опита да добави приятелски избиратели към своя окръг, но щатският Върховен съд се произнесе в негова полза. Натиснете новоизчертаните линии на област Миналата седмица. Линиите, начертани от съда, правят мястото по-конкурентно.

В юни първичното училище за вицегубернатора г-н. Delcado ще се изправи срещу двама съперници, и двете латиноамериканки: Даяна Райна, бивш член на общинския съвет на Ню Йорк и Ана Мария Арчела, прогресивна активистка. Г-жа Райна води кампания с Том Суйоси, демократ, който се кандидатира за губернатор от Лонг Айлънд, докато г-жа Арчила се свърза с главния прокурор на Ню Йорк Джуман Уилямс.

Г-жо Хочул Първоначално Mr. Бенджамин беше избран, Чернокож бивш държавен сенатор от Харлем, беше заменен през август от неговия заместник, бивш губернатор Андрю М. Няколко дни след като той стана губернатор поради внезапната оставка на Гуомо. Той избра г-н Бенджамин в опит да разшири своята привлекателност сред гласоподавателите в града.

Миналия месец Mr. След оставката на Бенджамин г-жа Хочул беше принудена да преизбере съпруг. Той разглеждаше няколко цветни авторитета, но не ограничаваше предпочитанията си до тези от по-ниските класи. Без течовете, определени от г-жа Хочула, процесът на подбор беше значително прикрит. Първо, дефектното търсене Към втория командир.

READ  Класация на British Open 2022: Предаване на живо, голф резултати днес, Рори Макилрой отбелязва в кръг 3 в Сейнт Андрюс.

В този момент губернаторът беше решен да избере вицегубернатор без никакъв червен флаг и помоли съветника на губернатора Елизабет Файн и секретаря по назначенията Марти Мак да наблюдават групата от адвокати, които изчистват миналото на кандидатите.

Г-н. Отборът на г-жа Хочулин беше много впечатлен от победата й над републиканските опоненти на Делкадо, завладявайки един от най-конкурентните суинг дистрикти в страната. Опитал се да го нарече „рапър от големия град“. Според запознати с решението му. Той е и щедър набирател на средства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.